Monturen

Toffe brillen voor dames, heren en juniors!

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe bril, deze vind je hier ongetwijfeld. Je hebt een uitgebreide collectie brillen en kinderbrillen die passen bij elke look. Wil je graag in alle rust en privé een bril komen kiezen, een oogmeting laten doen of lenzen laten aanpassen? Maak dan een afspraak.
Bovendien is het gemakkelijk parkeren voor de deur zonder daarvoor te hoeven betalen. Gewoon je schijf zetten en je bent 2 uur op je gemak.

Optiek Hugo Wervik

Brillen

Heb je een nieuwe of een eerste bril nodig? We helpen je graag een gepaste keuze te maken. Deze keuze is niet altijd zo eenvoudig, verschillende aspecten spelen daarbij een rol. We helpen je niet alleen bij het uitzoeken van het montuur, vorm, kleur, materiaal,….maar óók aan de juiste brillenglazen.

Molsion

Zonnebrillen

Voor elke situatie de juiste zonnebril! Uw ogen hebben bescherming nodig tegen schadelijke UV-straling, onmisbaar tijdens de zomer maar ook veilig op de weg tijdens de winter met de laaghangende zon. Ook uw zoon of dochter zou een zonnebril moeten dragen om hun jonge, nog kwetsbare ogen te beschermen tegen die schadelijke UV-straling. Ieder seizoen opnieuw bieden we een ruime collectie zonnebrillen aan, deze kunnen steeds gecombineerd worden met glazen op sterkte. Net als een gewone bril, biedt een zonnebril op sterkte meer comfort en veiligheid, gelijk welke soort glazen je nodig hebt, enkel om ver te zien of in alle omstandigheden tot multifocaal. Deze zonneglazen op sterkte worden het hele jaar door aan een speciale prijs aangeboden!!

MaxMara sunglasses

Voor de KIDS

Bij Optiek Hugo hebben we al jaren een grote, gevarieerde keuze brillen voor alle leeftijden, van 0-jarigen tot stoere juniors. Kleurrijk, trendy, speels en tof, voor de kids moet die bril vooral leuk zijn! De monturen moeten tegelijk tegen een stootje kunnen, maar niets is onbreekbaar en een ongelukje is snel gebeurd. Een goede na-service én verzekering op de glazen biedt gemoedsrust voor de ouders. Bij aankoop van een kinderbril is er de mogelijkheid om een extra ravotbril aan te schaffen.

MYCON brillenglazen

Wist u dat 35 tot 60% van de kinderen met ouders die bijziend zijn meer risico hebben om vroegtijdige myopie te ontwikkelen?
Het opsporen van bijziendheid kan niet vroeg genoeg beginnen, want elke dioptrie telt.
MyCon glazen bevatten een gepatenteerd glasdesign dat naast een goede kijkoplossing voor bijziende kinderen, uitblinkt in esthetiek.
Deze glazen zijn beschikbaar in indexen: 1.50, 1.60, 1.67 en 1.74; dit wil zeggen: beschikbaar tot 3x verdund!!
Daarnaast kan MyCon al geadviseerd worden aan kinderen vanaf -0.25 dpt.

Volg de 20-20-2 regel

Houd na elke 20 minuten nabijwerk (lezen, computerwerk, gamen, tablet, smartphone) een pauze van 20 seconden om veraf te kijken. Ga lekker buiten spelen, want 2 uur per dag in de buitenlucht is goed voor je ogen.
Besteed ook aandacht aan de juiste verlichting, houding en aanbevolen werkafstand (meer dan 30cm)
Dit is minstens even belangrijk om de ogen gezond te houden tijdens werken op korte afstand.

MyCon progressieve myopie

3M™ Opticlude™ Silicone oogpleister

Het kan gebeuren dat uw kind een oogje moet afdekken.

De nieuwe 3M Opticlude Silicone oogpleister bestaat uit hypoallergene materialen. De huidvriendelijke siliconen kleeflaag vermindert de kans op huidbeschadiging vergeleken met andere kleefstoffen, ideaal voor de gevoelige huid.

 

KayPatchFun

Verdraagt uw kind toch niet zo goed die klevers? Probeer dan de KayPatchFun. Dit zijn stoffen ooglapjes die snel en gemakkelijk op en af de bril kunnen. Vriendelijk voor de huid en luchtdoorlatend.

Opticlude oogklevers